Nattugglan special (2010-04-09)
Kategori: Träning
Karta/område: Rudan
Arrangör: Tullinge
Land: Sverige
Distans: Natt
Sträcka: 11.08 km
Tid: 69:16
Genomsnittlig puls: 178
Maxpuls: 194
Gruppstart 5 och 5, var 30e sekund. Gaffling enligt ultunametoden, med kartbyte. Riktigt bra, roligt och utslagsgivande!

Jag lade in allt på samma karta, men jag upptäckte att bildfilen jag hade inte täckte samma område som kartan jag sprang på, ergo: En kontroll sitter precis utanför kartkanten. För de nyfikna kan jag säga att den var svår som fan, och att jag spikade den. En punkthöjd.

Jag tog ett eget vägval till 1an, vilket kanske inte var bäst, men bättre än det som de andra sprang, och därför var jag, trots att jag gick ut 30 sekunder efter första start, först vid ettan, och sedan gled jag bara på ensam i täten. Den enda som låg hyfsat med var John Are, som hängde mig 4-7 och var samtidigt som mig ut ur boet (han hade startat 30 sek innan mig), men han sprang ju bara mellanbanan, så han räknas inte.

Jag gjorde ett stabilt lopp, och tog rätt vägval på första långsträckan (till 19), men inte på den andra (till 22), där höger runt var klart bättre (dryga minuten). Summa summarum: Jag såg knappt någon på hela loppet, och gled ifrån till en seger med två och en halv minut.
Visa kommentarer (0)
 
Nattugglan special (2010-04-09)