JVM-stafett, del 2 (2009-07-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Val Canali
Arrangör: IOF/FISO
Land: Italien
Distans: Stafett
Sträcka: 3 (sista)
Sträcka: 0.86 km
Tid: 3:01
Genomsnittlig puls: 173
Maxpuls: 182
olbos gläste på förstasträckan där han låg först från start till mål, Albin gjorde en bra insats på andrasträckan där han och Tynne kamperade ihop (de hade tydligen exakt samma gaffel), men Kyburz var stark och fixade en lucka på 1.40 för Martin Hubmann att jobba på. Jag gick ut samtidigt som Kalle Johansson, och öppnade stabilt.
Det gjorde inte Hubmann, eftersom jag redan vid trean hade hunnit ikapp honom. Efter det låg jag och drog hela vägen, och fick nästan en lucka vid 10an, men så klantade jag mig in mot varvningen och så var han kloss i rygg igen. Redan här var jag helt säker på att jag skulle ta honom, eftersom jag fick någon meter varje gång jag drog på. På andra varvet startade jag relativt avvaktande, och vi tog lite olika vägval men träffade varandra ändå in mot kontrollerna.
I backen upp mot 16e såg jag att Hubmann började gå tidigt i backen, och eftersom jag kände mig stark drog jag på rejält och fick en lucka direkt. Därefter var det bara att lugnt och systematiskt plocka kontrollerna, eftersom jag visste att han aldrig skulle komma ikapp om jag bara gick rätt. Och så kom jag in på upploppet där Albin och Olle väntade med över 40 sek ned till Hubmann. :-)
Visa kommentarer (0)
 
JVM-stafett, del 2 (2009-07-11)